Werken bij ICS

ICS

We zijn de grootste uitgever van creditcards in Nederland. We verzorgen al ruim 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van ’s werelds meest geaccepteerde creditcards: Visa en Mastercard. Onze drie miljoen klanten kunnen wereldwijd op ruim 30 miljoen adressen met hun cards betalen. En daarbij kunnen ze rekenen op zekerheden die andere betaalvormen niet bieden.

De ongeveer 1.000 collega’s van ICS werken er elke dag aan om onze klanten uitstekend te bedienen en ons bedrijf en dienstverlening continu te vernieuwen, zodat we blijven voldoen aan hun wensen. We zijn vol in beweging.

Onze markt en klanten

Daarbij kijken we goed naar de wereld om ons heen. Financiële transacties worden namelijk steeds sneller en makkelijker. Daar zorgen onder andere nieuwe technologie en nieuwe spelers op de betaalmarkt voor. Maar veiligheid en betrouwbaarheid komen daarbij vaker onder druk te staan.

Wij willen dat mensen vol de kansen kunnen pakken die nieuwe financiële ontwikkelingen hen bieden. Dat ze kunnen profiteren van de snelheid en het gemak van innovaties. Of ze nu direct of uitgesteld willen betalen. Maar zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de mogelijke risico’s ervan. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn vandaag al een grote kracht van ons. Daar bouwen we op verder. 

Missie

Het is onze missie om, wat er ook gebeurt in de wereld, ervoor te zorgen dat onze klanten het veiligst kunnen betalen, nu en in de toekomst.

Sterk in co-branding

Voor toonaangevende organisaties als ABN AMRO, de ANWB en de Bijenkorf verzorgt en ondersteunt ICS de uitgifte van ‘co-branded’ creditcards. Deze bieden hetzelfde gebruiksgemak en dezelfde zekerheden als alle andere creditcards van ICS.

ICS zoekt collega's

ICS zoekt collega's

ICS is een financiële dienstverlener, volop in verandering in een zeer dynamische markt. We hebben te maken met technologische veranderingen, zoals contactloos en mobiel betalen. Ook de maatschappij en de wensen en behoeften van onze klanten veranderen. Daarnaast zijn wet- en regelgeving aangepast. We ontwikkelen nieuwe proposities en zoeken altijd naar nieuwe samenwerkingen. Innovatie en technologie staan hierbij nadrukkelijk op onze agenda.

ICS zoekt daarom continu naar nieuwe collega's om daarbij te helpen. Collega’s met de juiste talenten en competenties, die hun nek uit durven te steken en niet bang zijn om fouten te maken. Die met frisse ideeën en initiatieven komen en hun verantwoordelijkheid nemen. Ben jij zo iemand en houd jij van aanpakken? Bekijk dan de vacatures!

Waar zijn we naar op zoek?

Waar zijn we naar op zoek?

We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Kijk snel of er passende vacature voor je bij staat. Wat we jou bieden? Uitdagend en interessant werk in een dynamische omgeving. Met fijne collega’s en volop kansen om je verder te ontwikkelen. Ben jij onze nieuwe collega?

Locatie

ICS is gevestigd aan:
Wisselwerking 58
1112 XS Diemen

Laden...
 
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5
Vacaturetitel Plaats Plaatsingsdatum Sort descending
Senior Workforce Management specialist
Senior Workforce Management specialist Diemen, Noord-Holland, NL
Diemen, Noord-Holland, NL 26-jan-2022
Productmanager Credit & Pay later solutions (Diemen) Diemen, Noord-Holland, NL 21-jan-2022
Relationship manager co-brand partnerships
Relationship manager co-brand partnerships Diemen, Noord-Holland, NL
Diemen, Noord-Holland, NL 20-jan-2022
Eerstelijns Risk officer Wwft - International Card Services (Diemen) Diemen, Noord-Holland, NL 13-jan-2022
Product Owner Onboarding & Duty of Care
Product Owner Onboarding & Duty of Care Diemen, Noord-Holland, NL
Diemen, Noord-Holland, NL 10-jan-2022