Information Technology

Maak een verschil als IT’er

De juiste IT-omgeving en technologie zijn cruciaal voor ons. Onze diensten moeten bereikbaar blijven. Van mobiel bankieren tot mobiel klant worden met een selfie, met alle digitale innovaties die wij als bank ontwikkelen, helpen we particulieren, MKB-ers en grote organisaties.

De future of banking in jouw handen 
Werken bij ABN AMRO als IT’er, dat is meer dan alleen apps en software ontwikkelen. Daarom zijn we op zoek naar developers die morgen geen genoegen nemen met de innovaties van vandaag. Die uitdaging zien in het oplossen van bugs die regelmatig nog in onze software sluipen. En Engineers die het belang van futureproof data inzien. Die samen met ons de data-omgeving ontwikkelen en onze data sourcing & processing willen optimaliseren. Al deze data brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wij zijn constant op zoek naar nóg slimmere manieren om digitaal bankieren en onze apps zo veilig mogelijk te maken. Want er staat veel op het spel, security first.

Wil je meer weten over de future of banking?

 

IT

Van mobiel bankieren tot klant worden met een selfie, van Apple Watch-technologie tot betalen met je smartphone: allemaal digitale innovaties die wij als bank ontwikkelen. Onze teams ontwikkelen nieuwe producten en verbeteren daarmee onze customer experience, andere teams zorgen ervoor dat onze diensten veilig en bereikbaar blijven. Kortom: een constante co-creatie om samen te innoveren!

Onze standaard voor Customer Experience
Met miljoenen transacties per dag, een hoge beschikbaarheid van internetbankieren en de hoogste klanttevredenheidsscore voor onze app lijkt die customer experience aardig te lukken. Bepaald geen reden voor rust, want we blijven bezig met het luisteren naar onze klanten. Daarom werken we op een manier waarin we zo veel en zo snel mogelijk feedback vragen aan onze klanten. We zitten zo dicht mogelijk op onze klant zodat we goed weten wat die verwacht en wil.

Laden...
 

Bekijk banen in deze categorie